Priser på behandlinger

Hong Xiao Xie

Indehaver og chefbehandler i Hong-Klinik

​Født 1956 i Beijing. Efter at have uddannet sig til læge, og efterfølgende taget speciale i traditionel kinesisk medicin, arbejdede Hong Xiao Xie som praktiserende læge på hospital og senere på et idrætsmedicinisk center i Kina. Her arbejdede Hong med begge sine uddannelser, vestlig medicin og traditionel kinesisk medicin.

​Hong Xiao Xie har drevet Hong-Klinik i Danmark siden 1995

Billy Huang

Gæstebehandler 

Dr Billy Huang er uddannet traditionel kinesisk læge fra Beijing. Efter endt uddannelse, arbejdede han 8 år som læge på akupunkturafdelingen i Tiajin Chest Hospital i Kina.
Dr Billy Huang har mere end 30 års erfaring som behandler, og er ekspert i behandling med akupunktur. Herunder har han speciale i behandling af: Lungesygdomme, smerter, piskesmæld og diskusprolaps. Billy har tidligere samarbejdet med os og har behandlet med stor succes.

Vi kan tilbyde behandlinger hos dr Billy mandage her på klinikken – øvrige ugedage arbejder Billy i Kolding.

blank

Professor Kun

Gæstebehandler

Kun er overlæge og akupunktur-afdelingschef fra et større kinesisk hospital og har mere end 30 års erfaring. Dr Kun har  speciale i Astma, Depression, Gigt og Nervebetændelse.
Siden 2007 har Dr Kun i perioder været gæstebehandler hos os.

Professor Kun arbejder også i København – vi kan derfor kun tilbyde behandlinger ved hende henholdsvis mandage og onsdage i Hong-Klinik.

blank

Sauvanee Vedersø

Receptionist, klinikassistent og ergoterapeut

Sauvanee har en rehabiliteringsmedicinsk uddannelse og er i øjeblikket også i gang med uddannelsen til akupunktør. Desuden er hun blevet uddannet i Electro Cupping.

Når du ringer til os, kan du høre hendes søde stemme, og det er oftest hende der modtager dig. Har du spørgsmål eller brug for hjælp under behandlingen, kan du bede hende om en løsning. Derudover sørger Sauvanee for at holde styr på Medicinsk journalsystem, fakturaer og styring af forsikringssystemer.

 

blank

Li Zhang

Behandlerassistent

Li  sørger for at alt er klar til jeres behandling og hjælper jer med at komme godt til rette. Derudover sørger Li for at holde styr på urter og planter.