Elektro cupping

Elektro cupping – nyt på klinikken

På klinikken har vi, ud over vores originale behandlinger og forskellige Cupping behandlinger, tilføjet behandling med Electro Cupping.

Med elektriske pumper, kan man tilføje pulserende impulser til forbedring af det funktionelle niveau for blodkar, hvilket giver flere muligheder for bedring for patienter med smerter.

Fleksibilitet

Desuden fås sugekopperne i fleksibelt materiale, som kan behandle svære områder som knæ, achillessene, skulder m.m.

elektro cupping

Vi tilbyder forskellige tradtionelle og alternative behandlinger.

Andre behandlinger

Hos Hong Klinik tilbyder vi forskellige behandlinger. Ønsker du at prøve en af Danmarks mest professionelle behandlinger baseret på original kinesisk naturlægevidenskab, så er vores kinesiske naturlægehus i Odense, klar til at tage imod dig og sørge for at bringe balance og ro i din krop.

Læs mere om vores behandliger her

Akupunktur behandling

Akupunktur er en traditionel, kinesisk behandlingsform, som har været brugt i mere end 5000 år.

​Akupunktur bygger på en holistisk menneskeopfattelse, hvilket vil sige, at mennesket er et helt individ. Derfor er det vigtigt for os at få så meget information om patienten som muligt for at stille den mest optimale diagnose. Patienten vil derfor få stillet en lang række spørgsmål vedrørende sin helbredsmæssige tilstand, inden vi udfører behandling med akupunktur på vores klinik i Odense.

Læs mere om akupunktur her

Cupping behandling

Cupping

Ud over elektro cupping tilbyder vi også traditionel cupping.

Formålet med sugekopperne er, at øge strømningen af Chi (livets energi) forbedre blodcirkulationen, regulere Yin og Yang balancen.

Læs mere om elektro cupping her