Magnet-akupunktur

Behandling med magnet-akupunktur består af en sugekop, hvor der er fastgjort en magnet i enden. Formålet er skabe et undertryk, således at sugekoppen holdes på et bestemt punkt på kroppen, mens magneten ”arbejder” med kroppens egne energier.

Selvom det lyder meget enkelt, er der mange faktorer, der er afgørende for en korrekt behandling, bla. magnetens styrke, hvilken pol der anbringes og ikke mindst, hvilken median den rettes mod.

Det bør også nævnes at den energi, som følger medianerne i kroppen, i sig selv ikke er elektriske, men de kan frembringe en form for elektrisk felt og strømme pga. deres magnetiske egenskaber.

Ved at behandle på denne måde øges også ilt tilførslen og gennem dannelse af nye blodlegemer, udskilles stagnerede affaldsstoffer.

Denne behandling afhjælper på samme måde som akupunktur. Formålet med Magnet-akupunktur er dog på samme tid at øge strømningen af Chi (livets energi), forbedre blodcirkulationen samt regulere Yin og Yang balancen i kroppen.

 

Situationer hvor Magnet-akupunktur ikke bør anvendes

  • Gravide i deres første graviditetsmåned. I de efterfølgende måneder kun med lav intensitet. I sidste trimester kan det ligefrem være gavnligt da den øgede ilt optagelse kan være til gavn for både mor og det ufødte barn.
  • Personer med tarmblødninger
  • Kvinder med kraftig og kortvarig menses
  • Personer med indopereret pacemaker

 

Kontakt os på mail eller tlf. 66 19 27 08

 

​Reaktioner ved Magnet-akupunktur

​Behandlingen er smertefri. Den kan dog kan give små runde, røde mærker på huden, der kan minde om blå mærker. De forsvinder oftest i løbet af et par dage.

Der er ikke konstateret bivirkninger ved magnet-akupunktur.

Modsat røntgenstråler, radioaktive substanser og elektrisk behandling er det bevist, at Magnetbehandlingen er fuldstændig uden kræftfremkaldende virkning og kan ikke bevirker nogen form for fysisk deformitet eller genetiske ændringer. Der ikke er påvist nogen negative effekter af behandlingen.

 

Magnet akupunktur - vandglas til efterbehandling


Efter en behandling bør man

  • ​​Drikke et glas tempereret vand inden for den første halve time
  • ​Undgå kolde bade (vinterbadning, koldvandsbassin) samme dag
  • Følge kostråd og øvrige vejledninger der er anvist