Urter til Moxa og lille kobbergryde til opvarmning

Moxa

Moxa behandling er en slags varmeterapi med urter, nærmere betegnet kinesisk gråbynke. Urten afgiver en behagelig varme og kan bruges til at stimulere akupunkturpunkter, muskler og led. Forskellen på akupunktur og Moxa er at akupunktur regulerer energi i kroppen – Moxa tilfører energi til kroppen.

Der findes diverse teknikker og redskaber til Moxibustion, som en behandling også kaldes. Det mest almindelige er at bruge en såkaldt ”Moxa-cigar”, hvis glødende ende holdes tæt på huden i nogle korte øjeblikke ad gangen. Der er intet der brænder, man vil blot opleve en behagelige varme.

​Moxa kan også bruges til at varme akupunkturnåle. Det lyder voldsomt, men det giver faktisk en meget blid, men gennemtrængende varme. En anden metode er små kegler af løs Moxa, som sættes direkte på et punkt.

​Ved en Moxa behandling vil man også opleve en meget karakteristisk lugt.​

Gravid kvinde

Gravid
med foster i underkropsstillling?

Fra uge 34 kan man modtage Moxabehandling for at vende et foster fra underkropsstilling til en hovedstilling. Her behandles et punkt på lilletåen, og selvom det lyder af ganske lidt, har vi meget gode resultater. 

Efter en behandling bør man

  • ​​Drikke et glas tempereret vand inden for den første halve time
  • ​Undgå kolde bade (vinterbadning, koldvandsbassin) samme dag
  • Følge kostråd og øvrige vejledninger der er anvist

Kontakt os for mere information

Er du blevet nysgerrig og vil du gerne vide mere om denne behandlingsform, så er du naturligvis velkommen til at kontakte via kontaktsiden eller ringe til os.

Ring på tlf. 66 19 27 08