Gua Sha speciale

Hos Hong-Klinik i Odense er vi eksperter i Gua Sha, en slags kinesisk massage, som er en meget effektiv behandling til diverse former for problemer og symptomer i forbindelse med fx dårlig blodcirkulation eller ømme muskler.

​Ved Gua Sha bruger man ikke nåle, men trykker i stedet på kroppens vigtigste punkter i forhold til at sikre og bedre blodkar funktionen.

Gua Sha redskaber

​Brug af kohorn og sugekop

Gua Sha er en behandling, hvor man udfører en slags massage på huden langs meridianer med et håndredskab som typisk er lavet af oksehorn. Hornet i sig selv er poleret og helt glat, men mange oplever en følelse af, at det behandlede område er meget ujævnt og med ømme punkter. Behandlingen sætter gang i kroppens blodcirkulation i langt højere grad end andre former for massage.

​Derudover bruger vi også sugekopper til kinesisk massage. Disse sætter vi fast på kroppen på de steder, hvor problemerne er, og de har samme effekt som for eksempel akupunktur. Ved at behandle på denne måde øges ilttilførslen, og gennem dannelse af nye blodlegemer udskilles stagnerede affaldsstoffer. Mange professionelle sportsfolk bruger denne form for behandling af deres muskler.

Kinesisk massage øger strømingen af energien i kroppen og fremskynder den naturlige heling.

​Reaktion ved kinesisk massage

​Behandlingen kan giver røde mærker på huden, der kan minde om blå mærker. Det kan syne lidt voldsomt, men forsvinder i løbet af et par dage. Efterhånden som ens situation bedres, vil man ved de efterfølgende behandlinger opleve at der bliver mindre og mindre rødme og ømhed.

 

Vand i glas - efterbehandling efter Gua Sha massage

Efter en behandling bør man

  • ​​Drikke et glas tempereret vand inden for den første halve time
  • ​Undgå kolde bade (vinterbadning, koldvandsbassin) samme dag
  • Følge kostråd og øvrige vejledninger der er anvist

 

Bestil tid til behandling med Gua Sha

Vi har mere end 30 års erfaring i faget, så du er sikret en professionel og virksom Gua Sha behandling.

Ring på tlf. 66 19 27 08 eller send en besked her.