Cupping

Cupping behandling udføres med et redskab, sugekopper, som ligner et rundt glas. Der benyttes forskellige størrelser sugekopper i behandlingen.

Cupping behandling

 

Cupping behandling udføres med et redskab, sugekopper, som ligner et rundt glas. Disse fås i flere forskellige størrelser.

​Formålet er at skabe et undertryk i glasset, og placere det over det område, som ønskes behandlet. Ved at behandle på denne måde øges ilttilførslen og gennem dannelse af nye blodlegemer, udskilles stagnerede affaldsstoffer.

Behandlingen afhjælper på samme måde som akupunktur og Moxa behandling. Formålet med sugekoppen er, at øge strømningen af Chi (livets energi) forbedre blodcirkulationen, regulere Yin og Yang balancen.

​Reaktioner ved Sugekopper / Cupping

​Behandling med cupping er smertefri. Det kan dog kan give runde, røde mærker på huden, der kan minde om blå mærker. Disse forsvinder oftest i løbet af et par dage.

Efter en behandling bør man

  • ​​Drikke et glas tempereret vand inden for den første halve time
  • ​Undgå kolde bade (vinterbadning, koldvandsbassin) samme dag
  • Følge kostråd og øvrige vejledninger der er anvist

cupping behandling

 

Vi tilbyder forskellige tradtionelle og alternative behandlinger.

Andre behandlinger

Hos Hong Klinik tilbyder vi forskellige behandlinger. Ønsker du at prøve en af Danmarks mest professionelle behandlinger baseret på original kinesisk naturlægevidenskab, så er vores kinesiske naturlægehus i Odense, klar til at tage imod dig og sørge for at bringe balance og ro i din krop.

Læs mere om vores behandliger her

Akupunktur behandling

Akupunktur er en traditionel, kinesisk behandlingsform, som har været brugt i mere end 5000 år.

​Akupunktur bygger på en holistisk menneskeopfattelse, hvilket vil sige, at mennesket er et helt individ. Derfor er det vigtigt for os at få så meget information om patienten som muligt for at stille den mest optimale diagnose. Patienten vil derfor få stillet en lang række spørgsmål vedrørende sin helbredsmæssige tilstand, inden vi udfører behandling med akupunktur på vores klinik i Odense.

Læs mere om akupunktur her

Elektro cupping

Elektro cupping

På klinikken har vi, ud over vores originale behandlinger og forskellige Cupping behandlinger, tilføjet behandling med Electro Cupping.

Elektro cupping har den fordel, at sugekopperne er lavet af fleksibelt materiale, som kan behandle svære områder som knæ, achillessene, skulder m.m.

Læs mere om elektro cupping her