Alternativ behandling

Vi tilbyder flere former for alternativ behandling:

Læs mere om de enkelte behandlingsformer overfor her på siden.

Alternativ behandling med det hele menneske i centrum

Erfaringsbaseret alternativ behandling

I vores Kinesiske Naturlægehus i Odense tilbyder vi behandling for stort set alle symptomer og problemer.

Fælles for alle vores behandlinger er den videnskab, som ligger til grund for behandlingerne og som bygger på mere end 4.000 års erfaring med oprindelse i Kina. Med andre ord er det nogle meget gennemtestede behandlingsformer.

Det er også afgørende for os at behandle på højeste niveau. 

Dr. Hong vil altid være til stede ved behandlingerne og vil, i samarbejde med patient , afgøre hvilken behandling, der vil være bedst for patienten, hvorefter dr. Hong eller gæstebehandleren vil udføre behandlingen.

Prøv alternativ behandling

Ønsker du at prøve en af Danmarks mest professionelle behandlinger baseret på original kinesisk naturlægevidenskab, så er vores kinesiske naturlægehus i Odense, klar til at tage imod dig og sørge for at bringe balance og ro i din krop.

Vi tilbyder rolige og behagelige rammer, hvor du uden tvivl vil få en god oplevelse og ikke mindst en professionel og seriøs behandling.

Alternativ behandling, forebyggelse og vedlighold

 

EFTER EN BEHANDLING BØR MAN…

  • Drikke rigeligt med vand (så kroppen kan udskille affaldsstofferne)       
  • Undgå kuldepåvirkninger
  • Undgå bade / svømning i koldt vand
  • Følge kost- og andre vejledninger som evt. er anvist

Fokus på kroppen som helhed

I den kinesiske naturlægevidenskab (også kendt som TCM, Traditional Chinese Medicin) lægger vi stor vægt på at kigge på kroppen som en helhed. Smerter og symptomer ét sted kan sagtens have sin årsag et ganske andet sted i kroppen, hvorfor vi undersøger og behandler med udgangspunkt i et holistisk menneskesyn.

Det betyder også, at du ofte vil få mere for pengene end med en almindelig alternativ behandling, fordi selv problemer i foden mange gange vil kræve behandling af andre dele af kroppen for at blive udbedret. Det handler kort sagt om, at hjælpe og bedre kroppen med at genfinde sin balance og energi. På denne måde mindsker man ikke kun ét konkret problem, men minimerer og forebygger også andre symptomer og skavanker, både fysiske og psykiske.

Vi behandler - naturlægemidler

Kontakt Hong Klinik

Vil du vide mere om, hvad vi behandler, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

  • Ring på tlf. 66 19 27 08 eller
  • Skriv til os mailen kontakt@hong-klinik.dk

Kontakt os direkte via hjemmesiden