Hvem er vi?

​Hong Xiao Xie

Chefbehandler i Hong-Klinik

Født 1956 i Beijing. Efter at have uddannet sig til læge, og herefter taget speciale i traditionel kinesisk medicin, arbejdede Hong Xiao Xie som praktiserende læge på hospital og senere på et idrætsmedicinisk center i Kina. Her arbejdede Hong med begge sine uddannelser, vestlig medicin og traditionel kinesisk medicin.

Hong Xiao Xie har drevet Hong-Klinik i Danmark siden 1995.​​

Professor Kun

Gæstebehandler hos Hong-Klinik

Kun er overlæge og akupunktur-afdelingschef fra et større kinesisk hospital med over 30 års erfaring, hernunder speciale i Astma, Depression, Gigt og Nervebetændelse. Siden 2007 har Dr. Kun i perioder været gæstebehandler hos os. ​

Professor Kun arbejder også i København, vi kan derfor tilbyde behandlinger ved hende ​henholdsvis Mandage og Onsdage i Hong-Klinik. ​

Billy Huang

Gæstebehandler hos Hong-Klinik

Billy Huang er uddannet traditionel kinesisk læge fra Beijing. Efter endt uddannelse, arbejdede han 8 år som læge på akupunkturafdelingen i Tiajin Chest Hospital i Kina. Billy Huang har mere end 30 års erfaring som behandler og er ekspert i behandling med akupunktur. Herunder har han speciale i behandling af: Lungesygdomme, smerter, piskesmæld og diskusprolaps. Billy har tidligere samarbejdet med os i 2002 og 2003, og behandlet med stor succes.

Billy Huang arbejder til daglig i Kolding og vi kan derfor tilbyde behandlinger ved Billy henholdsvis Torsdage.

Anne-Mette

Receptionist, klinikassistent og butiksansvarlig

Anne-Mette er hende du taler med i telefonen når I ringer ind til HONG-KLINIK.

​Dertil hjælper hun jer med at komme godt til rette både til og fra behandlingerne.​ Hun sørger også for at I får den bedste service i Helsebutikken og på Webshoppen.

Li

Behandlerassistent i Hong-Klinik

Li hjælper sørger for at alt er klar til jeres behandling, og hjælper jer med at komme godt til rette. Derudover søger Li for at holde styr på urter og planter.

Tina

Receptionist og klinikassistent

Hun har 27 års erfaring indenfor lægesekretær. Når i ringer til klinikken om formiddagen vil det være hende der tager telefonen.

Bestil tid til behandling​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt HONG-KLINIK

​Hong-Klinik ved Hong Xiao Xie

Hunderupvej 153, 5230 Odense M

Telefon / Tidsbestilling: 66 19 27 08​

CVR: 18436183


Hong-Klinik
Hunderupvej 153
5230 Odense M
CVR: 18436183

Åbningstider

​Mandag til onsdag

​08:30 - 16:00

Torsdag

​08:30 - 15:30

Fredag

Lukket