Gæstebehandlere

Det er afgørende for os at behandle på højeste niveau. Vi inviterer derfor løbende kinesiske læger med forskellige specialer hertil med henblik på, ​at tilbyde vores patienter behandlinger på højeste niveau.

Hong er altid tilstede ved behandlingerne, og vil i samarbejde med patient og gæstebehandler drøfte hvilken behandling der vil være bedst for patienten.​ 

Derfor er det os en ære og glæde at vi tilbyde behandling fra nedenstående behandlere.​

Har du spørgsmål vedrørende den kommende gæstebehandler? eller ønsker en tid? Kontakt os gerne i dag​.​

Billy Huang​

Uddannet traditionel kinesisk læge fra Beijing. Efter endt uddannelse, arbejdede han 8 år som læge på akupunkturafdelingen i Tiajin Chest Hospital i Kina. Herudover har han udgivet to bøger i Kina om akupressur og Moxa. En tredje bog om magnetterapi er under udarbejdelse.

Billy Huang har mere end 30 års erfaring som behandler og er ekspert i behandling med akupunktur. Herunder har han speciale i behandling af: Lungesygdomme, smerter, piskesmæld og diskusprolaps.

Billy har tidligere samarbejdet med os i 2002 og 2003, og behandlet med stor succes. Billy Huang arbejder til daglig i Kolding og vi kan derfor fra 9. august 2016 tilbyde behandlinger ved Billy henholdsvis Torsdage.​​

Professor Kun​

Overlæge Kun er akupunktur afdelingschef fra et større kinesisk hospital med over 30 års erfaring. Proffesor Kun er specialiseret i behandling af; Astma, Depression, Gigt og Nervebetændelse.

​Siden 2007 har Professor Kun i perioder været gæstebehandler hos os og behandlet med stor succes.

Derfor glæder det os meget at kunne byde hende velkommen endnu engang i Hong-Klinik.​

Dr. Kun bor og behandler til daglig stadig i København og vi kan derfor tilbyde behandlinger ved Dr. Kun henholdsvis Mandage og Onsdage.

Bestil tid til behandling​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt HONG-KLINIK

Hong-Klinik ved Hong Xiao Xie

Hunderupvej 153, 5230 Odense M

Telefon / Tidsbestilling: 66 19 27 08​

CVR: 39681404


Åbningstider

​Mandag til torsdag

​09:00 - 15:30

Fredag

Lukket