Det første besøg

​Et behandlingsforløb hos os indledes med en samtale for at lære dig at kende og forstå din sygdomshistorie. Der er bl.a. vigtigt at vide hvordan er sygdommen opstået? Hvor længe det har varet? Hvilke symptomer oplever du? Hvad kan evt. forværrer og/eller bedre din tilstand?

Herefter vil der efter traditionel metode blive stillet en puls- og tungediagnose. Begge er meget præcise metoder til at fastslå den dybere årsag til problemerne.

I samarbejde med vores øvrige specialister, får vi sammen stillet en diagnose. Den vil blive gennemgået grundigt, og sammenholdt med dine/jeres ønsker og behov, drøfter vi hvilke behandlingsformer der kan/bør anvendes.​

Det er vigtigt at understrege, at vi ikke iværksætter en behandling, hvis ikke vi mener at den vil fremkalde en positiv effekt. 

Derfor er det vigtigt at afse god tid til den første konsultation.

Bliver vi enige om at en behandling skal påbegyndes, bør man afsætte min. 1 - 1 ½ time.​

Det anbefales, at man også afsætter tid til at få hvilet ud efter behandlingen. Dette medvirker til at forstærke virkningen af behandlingen. Tag gerne en lille pause i vores reception, og drik endeligt rigeligt med vand.​

Efterfølgende behandlinger

De efterfølgende behandlinger indledes med en kort samtale om, hvordan det er gået siden sidst og undersøgelse af tunge og evt. puls. Behandlingen varer typisk en times tid.

Der kan forekomme lidt ventetid, og man bør også afse tid til af- og påklædning.​

Antallet af behandlinger varierer alt efter karakteren af problemet. Der skal imidlertid være en ændring i de fleste symptombilleder efter 3 -5 behandlinger. Men har man lidt af nogle symptomer i flere år, tager det oftest også flere behandlinger at få bedret.

Det tilrådes, at mennesker med kroniske smertetilstande, kroniske organsygdomme, eller med mangeårige symptombilleder at man fortsætter med lindrende eller forebyggende akupunkturbehandlinger.

​​På den måde opretholdes balancen i kroppen, på mange måder som træning i et motionscenter. Der kan ved bedring godt tages en længere pause imellem behandlingerne på klinikken, men behandling og/eller selv-behandling (hør gerne mere herom ved din konsultation med Hong) kan afkorte et forløb og forebygge tilbagefald betydeligt.​

Husk dine spørgsmål og bemærkninger

Det anbefales at man hjemmefra har noteret evt. spørgsmål og bemærkninger som du/I mener kan have betydning for behandlingen.

Man kan komme i tanke om vigtige ting efter behandlingen, og desværre også først når man er nået hjem igen. I er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, men for at opnå bedst mulige resultater anbefales det at noterer så meget historik/information som muligt.

Bestil tid til behandling​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt HONG-KLINIK

Hong-Klinik ved Hong Xiao Xie

Hunderupvej 153, 5230 Odense M

Telefon / Tidsbestilling: 66 19 27 08​

CVR: 39681404


Åbningstider

​Mandag til torsdag

​09:00 - 15:30

Fredag

Lukket