Kosttilskud og Naturmedicin

​​Vi tilbyder flere varianter:

Piller

​Herunder tabletter og kapsler som man kender det fra konventionel medicin, men også som meget små kapsler. Man bør derfor ikke være nervøs, hvis en dosis fx lyder : ”8-16 piller, 3 gange daglig”.

Te

​Små pakkede poser som man kender det fra alm. the poser, men også som ”løs” te, hvor ingredienserne er tilpasset patientens specifikke behov.

Portions-drikke

​Små engangsflasker med sugerør, eller små poser som hældes på glas og drikkes efter en nøje beskrevet anvisning.

​Naturlægemidler

Stærke vitamin- og mineralpræparater

Kosttilskud

​Vi gør opmærksom på

Produkterne er tilpasset/solgt på baggrund af personlige og specifikke behov. Det må derfor kraftigt frarådes, at man deler sin medicin med andre personer, selvom man umiddelbart har samme symptomer.

Hvad er Naturmedicin?

Naturmedicin benyttes stadig i daglig tale som fællesbetegnelse for

​Naturlægemidler og stærke vitamin- og mineralpræparater hører ifølge lovgivningen under Lægemiddelloven, mens kosttilskud hører under Levnedsmiddelloven.​

Hvad er Naturlægemidler?

Et naturlægemiddel er et lægemiddel, hvis aktive indholdsstoffer udelukkende forekommer i koncentrationer, der ikke er væsentlig højere, end de findes i naturen. De aktive stoffer kan stamme fra planteriget, dyreriget eller mineralriget.
De aktive substanser er ofte en koncentreret blanding af de stoffer, som findes i det naturlige udgangsmateriale, for eksempel en ekstrakt af en lægeplante. Herved bliver det lettere at fremstille eksempelvis tabletter og kapsler.

Naturlægemidler betragtes som medicin, der kan anvendes til forebyggelse og behandling af lettere sygdomme, som man ofte ikke ville søge læge for.

Hvad er Kosttilskud?

Kosttilskud kan betragtes som mad der kan supplere den daglige fødeindtagelse, hvis den er ikke er tilstrækkelig. Det adskiller sig fra stærke vitamin- og mineralprodukter, naturlægemidler og lægemidler ved at høre under Fødevaredirektoratets lovgivning.

Kosttilskud kan indeholde vitaminer og mineraler i mængder, som skal ligge under nogle fastsatte grænser. Såfremt indholdet overskrider denne grænse, skal produktet i stedet registreres som stærkt vitamin- og mineralpræparat under lægemiddelloven.​

​Nogle kosttilskud indeholder plantestoffer, der eventuelt også er tilsat vitaminer og mineraler.

Da kosttilskud betragtes som mad må producenten ikke reklamere med, at et kosttilskud kan forebygge, lindre eller have gavnlig virkning på sygdomme eller symptomer. Forhandleren af kosttilskud må heller ikke mundtlig give dig indtryk af, at produktet har en medicinsk virkning.​

Kontakt HONG-KLINIK

Hong-Klinik ved Hong Xiao Xie

Hunderupvej 153, 5230 Odense M

Telefon / Tidsbestilling: 66 19 27 08​

CVR: 39681404


Åbningstider

​Mandag til torsdag

​09:00 - 15:30

Fredag

Lukket