Moxa

​Denne type behandling er en slags varmeterapi med urter, nærmere betegnet kinesisk gråbynke. Urten afgiver en behagelig varme og kan bruges til at stimulere akupunkturpunkter, muskler og led. Forskellen på akupunktur og Moxa er at akupunktur regulerer energi i kroppen – Moxa tilfører energi til kroppen.

Der findes diverse teknikker og redskaber til Moxibustion, som en Moxa behandling også kaldes. Den mest almindelig er at bruge en såkaldt ”Moxa-cigar”, hvis glødende ende holdes tæt på huden i nogle korte øjeblik af gangen. Der er intet der brænder, man vil blot opleve en behagelige varme.

Moxa kan også bruges til at varme akupunkturnåle, det lyder voldsomt, men det giver faktisk en meget blid, men gennemtrængende varme. En anden metode er små kegler af løs Moxa som sættes direkte på et punkt.

Ved en Moxa behandling vil man også opleve en meget karakteristisk lugt.

ER DU GRAVID? FOSTER I UNDERKROPSSTILLLING?

​Fra uge 34 kan man modtage Moxa-behandling for at vende et foster fra underkropsstilling til en hovedstilling. Her anvendes Moxa på et punkt på lilletåen, og selvom det lyder af ganske lidt, har vi meget gode resultater. Læs mere i denne artikel.

Efter en behandling bør man:

  • Drik rigeligt med vand (så kroppen kan udskille affaldsstofferne)
  • Undgå kuldepåvirkninger
  • Undgå bade / svømning i koldt vand
  • Følg kostråd og øvrige vejledninger der er anvist

​​

Kontakt HONG-KLINIK

Hong-Klinik ved Hong Xiao Xie

Hunderupvej 153, 5230 Odense M

Telefon / Tidsbestilling: 66 19 27 08​

CVR: 39681404


Åbningstider

​Mandag til torsdag

​09:00 - 15:30

Fredag

Lukket