KINESISK Naturbehandling

​Hos Hong-Klinik på Fyn er vi eksperter i kinesisk massage/Gua Sha, som er en meget effektiv behandling til diverse former for problemer og symptomer.

Ved kinesisk massage bruger man ikke nåle, men trykker i stedet på kroppens vigtigste punkter i forhold til at sikre og bedre energiflowet i kroppen.

BRUG AF KOHORN OG SUGEKOP

Kinesisk massage er en behandling, hvor man udfører en let massage på huden langs meridianer med et håndredskab, typisk lavet af oksehorn. Hornet I sig selv er poleret og helt glat, men mange oplever en følelse af, at det behandlede område er meget ujævnt og med ømme punkter. Dette sætter gang i kroppens blodcirkulation i langt højere grad end andre former for massage.

Derudover bruger vi også sugekopper til kinesisk massage. Disse sætter vi fast på kroppen på de steder, hvor problemerne er, og de har samme effekt som for eksempel akupunktur. Ved at behandle på denne måde øges ilttilførslen, og gennem dannelse af nye blodlegemer udskilles stagnerede affaldsstoffer.

Kinesisk massage øger strømingen af energien i kroppen og fremskynder den naturlige heling.​

​REAKTION VED KINESISK MASSAGE

​Behandlingen kan giver røde mærker på huden, der kan minde om blå mærker. Det kan syne lidt voldsomt, men forsvinder i løbet af et par dage. Efterhånden som ens situation bedres, vil man ved de efterfølgende behandlinger opleve at der bliver mindre og mindre rødme og ømhed.

Efter en behandling bør man:

 • Drikke rigeligt med vand pga. kroppens udskillelse af affaldsstoffer
 • Undgå kuldepåvirkninger
 • Ikke tage bad i nogle timer efter behandlingen
 • Følge kost- og andre vejledninger, som du får i forbindelse med behandling med kinesisk massage

BESTIL TID TIL KINESISK MASSAGE

​Vil du gerne vide mere om, hvordan vi udfører kinesisk massage på vores klinik, eller ønsker du at bestille en tid til samme, kan vi kontaktes på tlf.: 66 19 27 08.

Vi har 20 års erfaring i faget, så du er sikret en professionel og virksom kinesisk massage.​

Magnet-akupunktur

​Denne behandlingsform består af en sugekop, hvor der er fastgjort en magnet i enden. Formålet er skabe et undertryk, således at sugekoppen holdes på et bestemt punkt på kroppen, mens magneten ”arbejder” med kroppens egne energier.

Det bør også nævnes, at den energi som følger medianerne i kroppen, i sig selv ikke er elektriske, men de kan frembringe en form for elektrisk felt og strømme pga. deres magnetiske egenskaber.

Ved at behandle på denne måde øges også ilttilførslen og gennem dannelse af nye blodlegemer, udskilles stagnerede affaldsstoffer.

Denne behandling afhjælper på samme måde som akupunktur. Formålet med Magnet-akupunktur er dog på samme tid at øge strømningen af Chi (livets energi) forbedre blodcirkulationen, samt regulere Yin og Yang balancen i kroppen

Situationer hvor Magnet-akupunktur ikke bør anvendes

 • Gravide i deres første graviditetsmåned. I de efterfølgende måneder kun med lav intensitet. I sidste trimester kan det ligefrem være gavnligt, idet den øgede ilt optagelse kan være til gavn for både mor og det ufødte barn
 • Personer med tarmblødninger
 • Kvinder med kraftig og kortvarig menses
 • Personer med indopereret pacemaker​

​Selvom det lyder meget enkelt er der mange faktorer der er afgørende for en korrekt behandling, bl.a. magnetens styrke, hvilken pol der anbringes, og ikke mindst hvilken median den rettes mod.

Reaktioner ved Magnet-akupunktur

​Behandlingen er smertefri. Den kan dog kan give små runde, røde mærker på huden, der kan minde om blå mærker. De forsvinder oftest i løbet af et par dage.

Der er ikke konstateret bivirkninger ved magnet-akupunktur.
Modsat røntgenstråler, radioaktive substanser og elektrisk behandling er det bevist, at Magnet behandlingen er fuldstændig uden kræftfremkaldende virkning og kan ikke bevirker nogen for fysisk deformitet eller genetiske ændringer. Dvs. der ikke er påvist nogen negative effekter af behandlingen.

Efter en behandling bør man:

 • Drik rigeligt med vand (så kroppen kan udskille affaldsstofferne)
 • Undgå kuldepåvirkninger
 • Undgå bade / svømning i koldt vand
 • Følg kostråd og øvrige vejledninger der er anvist

Kontakt HONG-KLINIK

Hong-Klinik ved Hong Xiao Xie

Hunderupvej 153, 5230 Odense M

Telefon / Tidsbestilling: 66 19 27 08​

CVR: 39681404


Åbningstider

​Mandag til torsdag

​09:00 - 15:30

Fredag

Lukket