Depression behandling

Mange danskere rammes af en eller anden form for depression på et tidspunkt i livet, men hvorfor lade stå til når vi kan tilbyde behandling af depression hos Hong-Klinik på Fyn.

Behandling af depression udføres på mange forskellige måder, og hos os gør vi det ud fra en holistisk tilgang til mennesket og kroppen. Vi ser altså på kroppen som ”et hele”.

Effektiv behandling af depression

En depression kan have flere årsager, hvor stress ofte er indblandet, men fælles er det, at kroppen er bragt ud af balance. Kroppen og hovedet har brug for ro, stabilitet og gradvis genopretning af balance, hvorfor vores behandling af depression tager sigte på dette.

​Vi sørger for at skabe rammer, som får dig til at slappe af, og hvor du føler dig tryg, så du har de optimale forudsætninger for at tage godt imod behandlingen af depressionen.

​Har du spørgsmål?

Ønsker du at vide mere om symptomer på eller behandling af depression, er du altid velkommen til at kontakte vores kinesiske naturlægehus.

Her sidder vi klar med kompetent rådgivning og hjælp, ligesom du også kan bestille tid, hvis det er aktuelt med behandling af depression.

Husk på, at jo før behandlingen kommer i gang, jo lettere er det at komme depressionen til livs.

Kontakt HONG-KLINIK

Hong-Klinik ved Hong Xiao Xie

Hunderupvej 153, 5230 Odense M

Telefon / Tidsbestilling: 66 19 27 08​

CVR: 39681404


Åbningstider

​Mandag til torsdag

​09:00 - 15:30

Fredag

Lukket