Patient beretninger

​"Tro mod – ikke bare sit meget behagelige væsen, men også – sin ærlighed, har Dr. Hong aldrig lovet mig for meget, men alligevel konsekvent udtrykt sit stærke ønske om, at ville give mig en bedre tilværelse. Det er lykkedes. Da mange års brug af Cortison, var ved at tag livet af mig, rettede Dr. Hong op på situationen. Jeg er overbevist om, at jeg skylder hende tiden fra 65 til foreløbig 75 år. Det er store ord – men min familie er enig.

Det er da rart at være i live – men – det er også rart at føle sig levende."

JT Grønbech / 18. marts 2013

"Jeg har gennem en årrække periodevis konsulteret Hong-Klinik og nydt rigtig godt af klinikkens behandlinger. Jeg kan varmt anbefale Hong-Klinikken og det kinesiske behandlingssystem. Systemet ser på det hele menneske, og afhjælper sygdomme i kroppen gennem opbygning af kroppens balancer. Alt i alt har konsultationer hjulpet mig med mine sygdomme og givet mig en meget bedre livskvalitet."

Vibeke Johannessen / 12. juni 2013

"Jeg har i mange år lidt af hovedpine og spændinger i nakke og skuldre pga. overbelastning. Det har Hong fået bugt med og i tilgift har hun givet mig meget mere energi igennem behandlingerne. Et meget professionelt team af personale, man føler sig virkelig i gode hænder. Har kun godt at sige om akupunktur og Hong Klinik"

Vibeke Hornbæk Petersen / 25. juni 2013

"Merci pour les bons soins donnés."

Blaise Maeder, Neuchâtel, Suisse / 12. juli 2012

Bestil tid til behandling​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt HONG-KLINIK

Hong-Klinik ved Hong Xiao Xie

Hunderupvej 153, 5230 Odense M

Telefon / Tidsbestilling: 66 19 27 08​

CVR: 39681404


Åbningstider

​Mandag til torsdag

​09:00 - 15:30

Fredag

Lukket